Petre Pop dă piept cu Isle of Man TT. Din nou, în cea mai periculoasă cursă de stradă din lume
14/11/2014
Stuart Easton a câștigat Macau GP 2014
15/11/2014

Tendințe urbane: blugii impermeabili

Rev’it! prezintă noua colecție de toamnă-iarnă a echipamentului moto cu manechini supărați și bărboși. Dar nu privirea de motociclist care nu iși găsește motocicleta acolo unde a lăsat-o sau barba de absolvent al institutului teologic ne interesează. Ci blugii Memphis H2O.

Cu lansarea blugilor Memphis H2O, cei de la Rev’it! se laudă că scriu istoria echipamenului moto. Declarați ca fiind primii blugi 100% impermeabili fabricați vreodată, pantalonii au trei straturi. Un material Denim la exterior, o membrană Hydratex pro 3L (de unde vine și impermeabilitatea) și un amestec de bumbac cu polyester la interior pentru o senzație plăcută la atingere.

Pentru protecție au spații reglabile pentru protecții Knox Lite omologate și un material PWR Shield rezistent la abraziune. Pentru depozitare au cinci buzunare, ca și formă fac parte din categoria “loose fit” și sunt disponibili numai în culoarea albastru închis.

De remarcat că Rev’it! Memphis H2O nu sunt singurii blugi 100% impermeabili de pe piață. Adică mai există cel puțin o firmă care se laudă cu asta. De exemplu, Rokker Revolution Jeans sunt croiți mai clasic (după Levi’s 501), au la exterior un strat Schoeller Denim-Dynatec rezistent la abraziune și la interior o membrană “c_change”.

Rev'it Memphis JeansCatalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.