Puss in boots: cizme touring pentru motănei şi motăniţe. Cele mai bune sub 200 de euro
14/03/2013
cerere in casatorie
Bikeri, arestați pentru exces de romantism pe autostradă
14/03/2013

Salonul Auto Moto premiază cu 7.000 de lei cea mai frumoasă motocicletă

Salonul Auto Moto

Salonul Auto Moto din București vine cu un concurs de frumusețe pentru motociclete, fete și mașini. Stăpânul celei mai frumoase motociclete va pleca acasă cu un premiu de 7.000 de lei. Ca s-o facă și mai frumoasă.

Ediția din acest an a Salonului Auto Moto vine cu premii pentru toți cei care au grijă de motociclete, le aranjează și le customizează. Organizatorii lansează un concurs de frumusețe moto, care se va lăsa cu premii consistente.

Premiile pentru secțiunea moto au valoare totală de 11.500 Lei. Exponatul care va primi cele mai multe voturi din partea vizitatorilor va pleca cu 7.000 Lei, Locul 2 cu 3.000 Lei, iar Locul 3 cu 1.500 Lei. Se vor mai acorda „coronițe” si pentru: “Best contest moto”, “Best functioning moto”, “Accessorized moto”, “Best tuned moto”, “Best story of a moto”, “Best enduro”, “Best chopper”, “Best super sport”, “Best ATV”, “Best attached”, “Most kilometres”. Câștigătorii vor fi aleși prin voturile celor prezenți la Salonul din Piața Constituției.

Pemotoare.ro îți oferă o invitație cu care intri gratis, alături de un prieten, la Salonul Auto Moto. Dă-ne like pe Facebook și participă la concurs.

Așadar, puneți-vă pe lustruit motoarele și înscrieți-vă pe site-ul organizatorilor.

Pe lângă secțiunea motociclete, vor mai exista secțiunile dedicate mașinilor, respectiv fetelor frumoase.

Pentru secțiunea Auto valoarea totală a premiilor se ridică la 16.000 Lei (Premiul 1 – 10.000 Lei, Premiul 2 – 4.000 Lei și Premiul 3 – 2.000 Lei. În plus, în afara celor trei câștigători de pe podium, se vor mai acorda premii pentru “Best exterior”, “Best interior”, “Best paint”, “Best demo-car”, “Best custom-car”.

Premiu pentru cea mai sexy fată

Ultima categorie, dar deloc neglijată de noi este cea de Miss Hostess. Cele mai sexy domnișoare vor primi premii in valoare totala de 4.500 lei, dacă-I vor convinge pe utilizatori să le voteze.

Premiile sunt oferite cash de catre organizatorii Salonului Auto Moto, iar invitația de a participa este adresată tuturor deținătorilor de mașini și motociclete deosebite. Aceștia se pot înscrie completând formularul ce poate fi descărcat de pe site-ul oficial al salonului – www.sam.ro. În vederea evaluarii se vor lua în considerare fotografiile și descrierile amănunțite transmise de către proprietarii mașinilor sau motocicletelor.

Deținătorii de mașini și/sau motociclete selectate pâna pe data de 3 aprilie, vor fi invitați să le expuna în cadrul Salonului Auto-Moto, în “zona outdoor”. Pentru a putea vota, toți vizitatorii vor primi 3 taloane de concurs: Talon 1 pentru categoria Auto, Talon 2 pentru categoria Moto și Talon 3 pentru Miss Hostess.

Duminica, 7 aprilie, toate voturile inregistrate vor fi validate, iar castigatorii sectiunilor amintite vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va închide  Salonul Auto Moto.

Pentru a fi cât mai transparenți in ceea ce privește votul, organizatorii Salonului Auto Moto vor efectua număratoarea voturilor din oră în oră, pe perioada evenimentului, și vor anunța de fiecare dată situația acestora.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.