SlowRide The City. Parada motociclismului responsabil
11/04/2014
Colin Edwards se retrage din MotoGP
12/04/2014

Robert Mureșan aleargă duminică în World Superbike, la Stock 1000

Robert Mureșan a ajuns deja în Aragon, Spania, unde are loc cea de-a doua etapă World Superbike 2014, dar prima la care participă și piloții de la clasa Stock 1000 – unde aleargă și Mureșan. 

Calificările pentru clasa Stock 1000 au loc mâine după-amiază, de la 17.55 (ora României), iar cursa are loc duminică de la 15.15, după încheierea manșei secunde de la clasa Superbike. Cursele vor fi transmise live de Eurosport 2.

Mureșan face parte din echipa ungurească H-Moto, alături de italianul Riccardo Cecchini. Mutarea este una definitivă după ce, în sezonul trecut, Mureșan a participat ca wild-card.

„Vreau să termin cât mai multe curse și să mă clasez măcar în primii 15 piloți“, spune românul într-o postare de pe site-ul H-Moto. „Cât despre viitor, vreau să trec la clasa Superbike, iar acum, cea mai bună soluție pentru a ajunge acolo este H-Moto“, adaugă Robert Mureșan. Totodată, managerul echipei spune că are planuri pe termen lung și că vrea să facă o figură frumoasă în World Superbike în următorii ani, vorbind despre „poziții de top“.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.