Duclos, victorios în etapa șase. Coma rămâne la conducere
11/01/2014
Barreda, victorie în Bolivia. Coma rămâne la conducere
13/01/2014

Predeal Snowmobile 1 Winter Cup se amână din cauza lipsei zăpezii

Predeal Snowmobile 1 Winter Cup, programată pentru 24-26 ianuarie, se amână pentru sfârșitul lunii februarie. Totul, din cauza lipsei zăpezii.

Lipsa zăpezii i-a determinat pe organizatorii Predeal Snowmobile 1 Winter Cup să amâne competiţia programată pentru 24 – 26 ianuarie. În acest moment se poate schia în condiţii dificile pe pârtia Clăbucet, imposibile însă pentru Prologul la care zeci de snowmobile vor răscoli zăpada, întrecându-se într-o probă foarte asemănătoare curselor de motocross. În Munţii Baiului, locul în care pentru două zile sportivi din şapte ţări sunt aşteptaţi să se întreacă pe un traseu de 180 de kilometri, zăpada lipseşte.

„Chiar dacă ar ninge acum şi s-ar depune un strat de jumătate de metru, acest lucru tot nu este suficient, căci lipseşte stratul de bază iar piloţii si-ar distruge snowmobile”, spune Cipran Popescu, din partea Dual Racing Team. „Sperăm ca până la sfârşitul lunii februarie să avem condiţii optime pentru Predeal Snowmobile 1 Winter Cup, noi suntem pregătiţi, însă singurul lucru care lipseşte este chiar zăpada. Vom reveni cu data la care vom reprograma competiţia şi cu noi detalii”, a mai adăugat organizatorul.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.