Zi de curse la Motor Park Romania
03/09/2017
Clover Crossover 3 – Impresii după 16.000 de km
05/09/2017

Disponibile la test: Triumph Bonneville T120 și Tiger Explorer 1200

Retro sau aventură? Motoboom te ajută să vezi care-i calea și pune la încercare două dintre modelele de referință Triumph: Bonneville T120 și Tiger Explorer XCA. Noi am încercat deja ambele motociclete, iar dacă ești în căutarea unei motor, sunt două nume pe care merită să le iei în calcul. 

Cu un motor nou, de 1.200 cmc, Triumph Bonneville este reinterpretarea clasicului bicilindru britanic. O motocicletă inspirată din glorioșii ani ’60, care nu se va demoda niciodată. Iar când am testat noul Bonneville ne-am dat seama nu doar c-arată bine pe stradă, ci și că e o motocicletă pe care s-o poți folosi zi de zi.

Tiger Explorer XCA este o motocicletă pentru care 1.000 de km/zi nu înseamnă prea mare lucru. Confortul este cuvântul de bază pe care l-aș folosi ca să descriu Tiger Explorer. Șa comodă, încălzită, parbriz electric reglabil pe înălțime și suspensii semi-active. Mănâncă km pe pâine.

Motocicletele sunt deja în București, disponibile la test. Pentru programări, contactează Motoboom – 0258 734 988 și contact@motoboom.roCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.