Evoluția motociclistului. De la boboc la găină bătrână
27/08/2018
Nu-ți mai lua toată casa după tine. Nu e așa de cool cum crezi
29/08/2018

BMW S1000XR – Test pe Transfăgărășan – Cel mai bun Sport-Touring?

FILM | A ajuns S1000XR la maturitate? E unul dintre lucrurile pe care am încercat să le aflăm în urma unui test pe Transfăgărășan – probabil cea mai bună destinație pentru o astfel de motocicletă – plecând din București ai de toate, de la autostradă la drum denivelat și apoi porțiunea aia de vis, cu ace de păr care urcă până la Bâlea. Viraje așa de frumos desenate că te simți ca pe circuit. 

BMW S1000XR e de ceva vreme pe piață. E primul sport-touring de modă nouă lansat de BMW – motor puternic, derivat din cel de pe S1000RR, frâne bune, suspensii precise, toate cuplate cu o poziție comodă, de adventure, și cu protecție la vânt. Primele versiuni aveau vibrații la 100 de km/h. BMW a încercat să rezolve problema printr-un update, iar pe lângă puferele din cauciuc puse în zona ghidonului a îmbunătățit performanețe motorului – 165 cp și a făcut trecerea la Euro 4. 

Așadar, era timpul pentru un nou test cu BMW S1000XR. Și unde altundeva să mergem decât pe cea mai faimoasă șosea din România – Transfăgărșan. Cum a fost și ce-am observat, în filmul de mai jos.

Pilot: Bogdan Buleandră
Video: Ionuț Ivana & Adi Popescu

Apropo, voi ce spuneți? Este cel mai tare sport-touring de pe piață?Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.