Philip Island
Statisticile de la Philip Island. Realizările inedite ale Aprilia și Ducati
02/03/2013
yamaha yzf r125
Yamaha confirmă lansarea unei sportive de 250 cc
03/03/2013
speed triple se

Este oficial. Englezii de la Triumph au anunțat lansarea celor două versiuni speciale ale clasicului Bonneville și roadsterului Speed Triple.

După ce zvonuri și poze neoficiale au apărut pe internet, Triumph confirmă lansarea celor două modele speciale.

Bonnevile SE, despre care pemotoare.ro a scris acum câteva zile aici, are un cadru roșu, vopsea nouă, un nou suport de far, iar mânerul pasagerului este negru.

Suportul de far este împrumutat de la Thruxton, semnalizările frontale sunt diferite, iar oglinzile sunt vopsite în negru. O altă noutate este șaua, cu design schimbat și material mai bun.

Din punct de vedere tehnic, nimic nou sub soare. Același parallel-twin răcit cu aer de 865 cc, capabil să dezvolte 67 de cai putere (stilați, ce-i drept), dirijat de o cutie de viteze cu cinci trepte.

Speed Triple: cadru albastru și fibră de carbon

Cam în aceeași situație se află și ediția specială Speed Triple, echipată cu binecunoscutul motor de 1050 cc, în trei cilindri. Diferite față de modelul de bază sunt cadrul și bascula, vopsite în albastru precum și cele două teme de culoare diferite. Printre detaliile estetice se mai numără un tank pad de cauciuc, stop spate clar sau oglinzi negre.

Mai mult decât atât, ediția specială a trecut printr-o cură de slăbire bazată pe mai multe elemente din fibră de carbon.

Prețul pentru piața europeană n-a fost încă anunțat, dar Bonneville SE va costa 8.000$, iar Speed Triple SE va fi 13.400$.

Și tot pentru amatorii de ediții speciale, Triumph a mai lansat recent o variantă limitată a lui Speed Triple R. Detalii, aici.

[nggallery id=13]

Sperăm că ți-a plăcut acest articol. Dacă răspunsul este afirmativ, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.