Art. 1 Organizator
Organizatorul concursului este PeMotoare.ro. Ne găsiți la contact@pemotoare.ro

Art. 2 Condiții de participare
2.1 Poate participa oricare dintre cititorii PeMotoare.ro. Nu au voie să participe angajații și colaboratorii site-ului
2.2 Fiecare participant va trimite unul sau mai multe texte originale pe contact@pemotoare.ro. Textul va trebui să respecte cerințele rubricii – le găsiți aici, cu excepția textelor de la capitolul Călătorii, care nu vor fi luate în considerare. Înscrierea în concurs va fi confirmată de un membru al echipei PeMotoare.
2.3 Deadline-ul este 20 aprilie, când se va alege și câștigătorul

Art. 3 Condiții de desfășurare
3.1 Un editor PeMotoare.ro va citi textul și va face modificările de cuviință pentru ca materialul să apară într-o formă jurnalistică. PeMotoare.ro își rezervă dreptul de a edita orice material și de a respinge materialele care nu se încadrează în cerințele rubricii.
3.2 Materialul va fi publicat imediat după citire și modificare, neexistând un termen dinainte stabilit și va rămâne public.

Art. 4 Desemnarea câștigătorilor și premierea
4.1 Câștigătorii vor fi desemnați în funcție de numărul de afișări DIFERITE ale articolului. Astfel, cel mai citit material va fi cel câștigător, iar locurile II și III vor fi ocupate, în ordine, de următoarele articole. Datele vor fi extrase din raportul Google Analytics, pe durata desfășurării concursului.
4.3 Câștigătorii vor fi anunțați pe 20.04.2014, iar premiile vor fi predate personal sau, după caz, prin curier.
4.4 Premii:
Locul 1: 2 spray-uri de lanț Motul (Motul Chain Lube și Motul Chain Clean) + un tricouPeMotoare.ro
Locul 2: 2 spray-uri de lanț Motul (Motul Chain Lube și Motul Chain Clean)
Locul 3: 1 Motul Chain Clean
4.5 O persoană nu poate câștiga două premii. Dacă un concurent are două texte premiate, se va oferi premiul corespondent pentru cel mai citit. De exemplu, dacă un participant scrie două materiale și ocupă, cu ele, primele două poziții, va primi premiul pentru locul 1, nu și premiul pentru locul al doilea.
4.6 Numărul de afișări nu se cumulează, în cazul în care un participant a înscris mai multe texte.

Art. 5 Prevederi finale
5.1 Participarea la concurs implică acordul și obligația participanților de a respecta termenii și condițiile prevăzute în acest concurs.
5.2 Toate materialele de concurs vor rămâne publice, pe site-ul PeMotoare.ro și vor putea fi folosite oricând de PeMotoare.ro în scopuri de promovare, fără un acord prealabil al participanților.
5.3 PeMotoare.ro își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, cu condiția să facă publice modificările.

 

2 Comments

  1. […] o rubrică permanentă, realizată în colaborare cu cititorii. Pentru mai multe detalii, citiți regulamentul concursului. Participarea la concurs presupune acceptarea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.