Isle Of Man TT 2015 – Nebunia a început
02/06/2015
Insula Man face prima victimă în 2015. Un pilot francez a murit în calificări
04/06/2015

Mihai Barbu a plecat iar. Cu Oana, Vladimir și Zair

Mihai Barbu a plecat iar. Doar că de această dată n-a mai făcut-o singur, călare pe Doyle, ci alături de familie și Zair.

Am stat de vorbă cu Mihai Barbu săptămâna trecută, la scurt timp după plecare. Era undeva prin Ardeal și se ducea spre Cluj, la Heavy Duties, ca să-l doteze pe Zair (acum te-ai prins cine e Zair) cu sisteme serioase de bagaje. Urma o călătorie lungă prin Europa, iar cele trebuincioase aveau nevoie de un loc sigur.

„N-avem un plan anume. Nu știu exact cât stăm. Poate spre patru luni, dar dacă trec două săptămâni și nu ne mai place, ne întoarcem“, mi-a povestit Mihai Barbu, relaxat. Și m-a asigurat că nu va fi „ca în Mongolia“.

L-am mai întrebat câte ceva și mi-a spus de „Capul Nord“, poate Spania, poate puțin și din Maroc, cine știe. Unde duce drumul și unde arată sabia lui Vladimir.

in ungaria

Pe șoselele din Ungaria

 

Iar acum, puțin background. Mihai Barbu este cel care a „vândut kilometri“, odată ce a plecat, în 2009, timp de patru luni spre Mongolia, călare pe un F650GS căruia i-a dat numele Doyle. Din această aventură a ieșit o carte, care tocmai are o copertă nouă (două, de fapt) și pe care o poți comanda de pe elefant.ro, și din alte librării. Dacă atunci a plecat singur, de această dată a plecat alături de familie – Oana și Vladimir.

Doyle a rămas acasă și încălecat pe Zair, un Ural Ranger cu ataș ce are în dotare, printre alte componente de bază, și sabia lui Vladimir. Să le urăm drum bun. Și să le urmărim povestea pe Facebook.

slovenia

Cu o zi înainte de redactarea acestui articol, cei trei (+Zair) intrau în Slovacia.

 

 

 

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.