Mihai Stoichescu s-a impus la Şag cu o motocicletă veche de şapte ani
30/06/2013
Ce cred piloții de top despre Red Bull Romaniacs
01/07/2013

Cristina Udrescu, un nou podium în „Trofeul Doamnelor“

La etapa Ladies Tophy de la Hungaroring, Cristina Udrescu a luat locul doi la clasa de 600cc. Asta în ciuda problemelor pe care le-a avut la motocicletă.

De această dată, Cristina a concurat la Hungaroring, pe aceeași pistă unde se întrec piloții de Formula 1. Dar asta nu-nseamnă că e mai greu ca un circuit moto dedicat. „Au fost doar șase ture, ture de sprint“, ne-a spus Cristina. „A fost foarte cald și am avut probleme cu motocicleta. Pompa de benzină era plină de murdărie, se limita la 9.000 de ture. Noroc că asta a fost problema și nu alta“, a mai povestit singura româncă aflată în competiție.

Cristina mai spune că n-a greșit nicăieri și a mers cum a putut. „Fata care a câștigat mergea oricum mai tare ca mine acolo, nu avea rost să forțez după ea. E bine că mi-am dat drumul la partea stângă la Hungaroring. Are niște virajle bune de stânga în care am timp să mă reacomodez cu înclinatul. Cu antrenament, care e mai rar, aș putea merge mult mai bine“, mai spune Cristina. „De curând, am început pregătirea fizică cu preparatorul personal Alexandra Abrudan, de la Aki Athletic. S-a simțit foarte bine antrenamentul. N-am obosit cum oboseam de obicei, durerile musculare au scăzut, iar concentrarea pe pistă a crescut“, adaugă aceasta.

Cristina Udrescu mai are două etape la Ladies Trophy și se bate pentru prima poziție. În acest moment, se află la egalitate de puncte cu o concurentă din Cehia.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.