România văzută din aer. Trei minute de splendoare
15/05/2017
Iubim 2 Roți 2017 – Sărbătoarea motociclismului
25/05/2017

Tată și fiu, pe Drumul Oaselor
Vali și Theo au plecat din nou la drum. După ce acum câțiva ani au mers pe Pamir Highway, de această dată au ales din nou calea Estului, dar cu bătaie mai lungă: Vladivostok. 

Acum două zile eram pe Cheia cu noul Kawasaki Z900. Tocmai ne apucam de filmat, când vedem niște motocicliști echipati de drum lung pe monociclindre BMW. “De unde-or fi ăștia?”, îl întreb pe colegul Ionuț Ivana.

N-apuc să termin că văd plăcuța de înmatriculare – București. Motocicletele se opresc și două fețe zâmbitoare apar din cască. “Da, chiar, cum de nu mi-am dat seama. Știam că plecați”.

Eu sunt reținut de un telefon important, iar Ionuț face fotografia de mai sus. Apoi pleacă, pentru că au un drum lung înainte. “Bucureşti – Moscova pe motociclete, Moscova – Vladivostok pe trenul Transsiberian iar de la Vladivostok înapoi, cu câteva abateri, pe motociclete. Ar trebui să fim în Bucureşti în jur de 15 August. Să ne revedem sănătoşi.”

Drum buni, prieteni! Aventură frumoasă!

Îi puteți urmări pe Facebook.

Și dacă tot vorbim despre călătorii de familie (și poate n-ați aflat încă), Mihai Barbu a plecat spre Mongolia alături de Oana și Vladimir, călare pe Zair.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *