BMW pregătește un Big Cruiser pentru 2020
19/04/2019
Rabla pentru motociclete: 6.000 de semnături și pași importanți
24/04/2019

Suzuki DR Big se întoarce. Dar e ce trebuie? Foto-Spion

Două motociclete cu camuflaj, sub care ar trebui să se ascundă numele DR Big, deja vehiculat, au fost fotografiate undeva în Italia. Dar cât sunt de DR? 

Când au apărut primele speculații, pasionații de Adventure visau deja la roți de 21, cu spițe, la un rival direct pentru Honda Africa Twin. Dar dacă e să ne luăm după fotografiile-spion, povestea pare să fie alta. 

Vorbim de jante de aluminiu, de stradă, roata-față pare să fie de 19, iar carenajul amplu și parbrizul înalt ne duc cu gândul la o versiune mai touring a V-Strom 1000, nu la una mai off-road. 

Sau poate e o mișcare în stilul Katana. Suzuki se folosește de un nume vechi și readuce în scenă anumite linii clasice – farul pătrat, ciocul caracteristic DR Big – făcând cumva apel la pasionați și la cei care vor un big adventure cu aer retro. Asta fără să schimbe prea mult ce se întâmple sub carene. Desigur, e prea devreme ca să ne dăm seama despre ce e vorba, dar un lucru e sigur: Suzuki pregătește ceva nou în segmentul adventure. Ar fi și timpul. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.