Mai ușor, fraților!
02/03/2017
Cu motocicleta în Kazahstan: de la un răsărit superb la un drum de coșmar
04/03/2017

Știați că există un Club Moto al Polițiștilor?

Eu abia acum am aflat. Li se spune Blue Knights România III și sunt afiliați unui club înființat în anii ’70 în S.U.A. 

Săpând puțin, am dat și peste pagina lor de Facebook – Blue Knights Romania III – și am văzut că pe 1 martie au deschis sezonul prin “mijloace specifice”- flori și mărțișoare. Ba chiar am văzut că există și o “Convenție Europeană”, ce a avut loc în Croația, la care reprezentații Blue Knights România au participat.

Am aflat de existența lor datorită unui material făcut de Prima TV (incorporat mai jos).

Având în vedere că chapterul se numește România III, există România I și România II. Cu alte cuvinte, există trei chaptere: Timișoara, Craiova și Giurgiu (III). Primul dintre ele a fost înființat în 2007, în Timișoara.

“Am placerea sa va anunt ca din data de 7 noiembrie 2007 este format in mod oficial chapterul ROMANIA I al LE MC BLUE KNIGHTS INTERNATIONAL. BLUE KNIGHTS INTERNATIONAL LE MC este un club cu 587 de chaptere in 29 de tari si are membrii doar din cadrul fortelor de ordine din tarile respective.IN RO chapterul este constituit din cadre ale politiei, jandarmeriei, politie de frontiera si trupelor Acvila”, explica un reprezentat al clubului într-o postare din noiembrie 2007, pe forumul motociclism.ro.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.