E atât de simplu! Și totuși…
30/05/2017
Noua Yamaha Star Venture. Detalii, fotografii și preț
06/06/2017

Scutariu pleacă în Siberia. Și o să povestească tot ce face
Deja a început. Să povestească și să se pregătească, pentru că nu e de glumă să te duci singur, pe Drumul Oaselor, până la Magadan. Căci acesta ar fi planul. 

Astăzi aflu de la el că și-a blindat motocicleta cu scut, crashbar, protecție far, înălțătoare ghidon, parbriz înalt, talpă lată cric, suport de bagaje, gume de aventură, plăcuțe frână, proiectoare. Mai urmează navigația, bagajele, nu știu ce cabluri, ruscascul, roll-bag-ul și canistre de bezină. Le-am citit pe blogul lui, în articolul postat în această dimineață.

Scutariu este jurnalist și tocmai de aceea povestea lui trebuie urmărită. Povestește totul cu lux de amănunte, de la echipamentul pe care-l are pe el, la fricile ce-i apar între urechi. Am fost cu el în Maroc și toate nevestele știau de pe blog c-am avut probleme la stomac. Așa e el, o spune direct, fără menajamente.

Scutariu e jurnalist sportiv și tocmai de aceea și-a botezat motocicleta Mario Gotze. Știu că e un fotbalist și că după nume e neamț. La fel ca BMW F800GS, motorul cu care va pleca până la Magadan.

A scris deja 11 povești despre plecarea lui în Siberia. Și o să tot scrie, având în vedere că peste două săptămâni pleacă. Îl puteți citi pe scutariu.ro

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.