VIDEO Chris Birch, extrem pe KTM 1190. Zburând cu vaca
18/03/2014
Un tată și fiul său, turul Europei într-o Ural cu ataș
19/03/2014

PeMotoare.ro te premiază la intrarea în Zona Liberă

CONCURS Intră în Zona Liberă. Dacă ai stofă de scriitor și textul tău va fi cel mai citit, primești un cadou de la PeMotoare.ro.

Scrie un text despre motocicleta ta sau un review de echipament conform cerințelor Zona Liberă – le găsești aici. Trimite-l pe mail la contact@pemotoare.ro. Noi îl citim, îl edităm astfel încât să aibă o formă cât mai atrăgătoare și-l publicăm. Ne rezervăm dreptul de editor (eliminarea greșelilor, informațiilor incoerente, titlurilor deplasate, redimensionarea în cazul textelor prea lungi, etc.), astfel este posibil ca textul să apară în altă formă decât cea trimisă de tine.

Vom premia cele mai citite articole (afișări de pagină DIFERITE), folosind datele din Google Analytics, la 20 aprilie, astfel:

Locul 1: 2 spray-uri de lanț Motul (Motul Chain Lube și Motul Chain Clean) + un tricou PeMotoare.ro
Locul 2: 2 spray-uri de lanț Motul (Motul Chain Lube și Motul Chain Clean)
Locul 3: 1 Motul Chain Clean

Review moto

Pentru a fi cât mai pertinente, toate recenziile moto vor avea următoarea structură:

 • Prezentare generală: ținută de drum, cum stă pe viraje, ce poți face și ce nu poți face cu ea și orice alt lucru pe care-l consideri util de spus
 • Puncte tari: cele mai mari calități ale motocicletei
 • Puncte slabe: unde nu excelează, defectele pe care le-ai avut, ce nu-ți place la ea
 • Date motocicletă: Anul fabricației, km pe care-i are, putere, masă și alte detalii pe care le consideri necesare
 • Datele tale: Nume, de câți ani ești motociclist, cât ai mers cu motocicleta pe care ai descris-o, ce motociclete ai mai avut.
 • Fotografii: Una sau două fotografii cu motocicleta ta
  Textele nu trebuie să fie lungi, ci scurte și la obiect. Imaginează-ți că i-ai povesti unui prieten care ar vrea să-și cumpere așa ceva.

Review echipament

 • Prezentare generală
 • Puncte tari
 • Puncte slabe

Vom lua în considerare toate textele primite până în acel moment. Textele vor fi publicate în cel mai scurt timp posibil din momentul în care le-am primit pe contact@pemotoare.ro. Atenție, fiecare articol trebuie să respecte cerințele explicate aici, ca să-l putem lua în considerare. Materialele vor rămâne pe site-ul PeMotoare.ro și după acordarea premiului, Zona Liberă fiind o rubrică permanentă, realizată în colaborare cu cititorii. Pentru mai multe detalii, citiți regulamentul concursului. Participarea la concurs presupune acceptarea condițiilor.

UPDATE Materialele care vor participa la concurs vor fi exclusiv din categoria recenzie moto/echipament. Textele din categoria calatorii presupun un filtru mai atent – anumite subiecte ar putea fi respinse pentru menținerea unui conținut quality ridicat al site-ului. Astfel, unii cititori s-ar putea simți nedreptățiți.

 4 Comments

 1. […] Este colțul artiștilor din Zona Liberă. Dacă-ți place să călătorești mult cu motocicleta și să povestești ce-ai văzut și pe unde-ai fost, ești invitatul nostru. N-avem nicio structură tipică aici, dar avem nevoie de câteva fotografii și de o călătorie interesantă. ATENȚIE! Pentru a oferi un conținut cât mai de calitate, textele care se încadrează la acest capitol trebuie să se refere la o aventura in toata regula, pe multe mii de km sau prin locul unde nu se merge zilnic. Textele din aceasta rubrică nu vor participa la concurs. […]

 2. […] PeMotoare.ro te premiază la intrarea în Zona Liberă. Află cum poți participa. […]

 3. […] Intră și tu în CONCURSUL Zona Liberă. Scrie un text asemănători și poți câștiga premii […]

 4. […] „Mănușile moto de la Lidl – un altfel de test“ a fost cel mai citit articol de până acum în Zona Liberă, cu 1.279 de afișări unice și a devenit câștigătorul primului concurs din Zona Liberă. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.