Despre bucuria de-a da mai departe
11/09/2018
BMW R1250GS și R1250RT ies la lumină. Date și fotografii oficiale
17/09/2018

Partea II e gata. Urmărește aventura de pe Drumul Oaselor
FILM | Drumul Oaselor. Ultimii 2.000 de km. Cea mai grea dar și cea mai interesantă parte a călătoriei mele în Siberia. Nisip și noroi, frig și apoi soare, ploaie și câteodată cer albastru. Oboseală. Orașe fantomă și hoteluri părăsite. S-au întâmplat așa de multe în acele patru zile. 

Deși devenea din ce în ce mai greu, trebuia să mențin ritmul. Nu aveam opțiuni. Nu puteam rămâne, pur și simplu, încă o zi la hotel. De fapt, puteam, dar nu voiam să fac asta pentru că locurile erau gri și reci, iar o zi de așteptare m-ar fi secat de energie mai mult decât o zi de mers. 

Așadar, am continuat să mă trezesc în fiecare dimineață la ora șase și să merg până la apus. 

În fereastra de mai jos, sau direct pe canalul nostru de YouTube, poți urmări călătoria de pe Drumul Oaselor. Este un film diferit ca atmosferă, manieră de montaj și energie față de filmele din America de Sud, de exemplu. Editarea video a fost făcută de Adi Popescu din echipa Riders. 

Urmărește și prima parte a călătoriei în Siberia. 

Proiectul Go East – The Siberia Ride a fost susținut de BMW Motorrad România și Rompetrol KMG International. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

1 Comment

  1. vali says:

    Foarte frumos. Multumesc. Mi-a placut foarte mult, m-a facut sa ma simt in aventura. As fi curios si de un review al motocicletei dupa asa o calatorie, plusuri minusuri, dc surata mai mare s-ar fi descurcat mai bine, sau dc alta ti-ar fi placut sa o incerci pe un asemenea drum. La cat mai multe. Asfalt uscat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.