Transilvania Motor Ring e “aproape gata”. Dar degeaba – nu e destul de sigur
30/03/2018
Sistem automat de ungere a lanțului. Folosiți? (P)
02/04/2018

Paradele moto, interzise de primărie – “manifestări huligan-sataniste”

1 Aprilie | Paradele și marșurile moto nu vor mai primi autorizație de la Primăria București, anunță instituția printr-un comunicat. Motivul ar fi caracterul “huligan-satanist al acestor reuniuni”. 

“După mai multe plângeri primite de la Bucureșteni, buni-creștini, ne-am dat seama că aceste manifestări aduc un prejudiciu de imagine orașului și locuitorilor săi. Însemnele precum capetele de mort, gecile cu ținte și tatuajele la vedere pot fi, desigur, folosite, dar individual. Strângerea lor laolaltă aduc atingeri morale unei capitale naționale cu edificii precum Catedrala Mântuirii Neamului. Deseori, paradele sunt urmate de petreceri la care se ascultă muzică rock. Ce exemplu le dăm noi tinerilor din ziua de azi?”, se arată în comunicatul primăriei.

Inițiativa primăriei este susținută și de jurnalistul, analistul politic și liderul de opinie Mugur Ciuvică: “Deși sunt intitulate marșuri de conștientizare, eu sunt convins că sunt niște întâlniri ale statului paralel, niște încercări mârșave de preluare a puterii.” În tot acest timp, Ion Cristoiu se întreabă “de unde au avut acești copii bani de benzină ca să iasă în trafic așa, aiurea”.

Anunțul vine la doar o zi după parada Black Helmets de conștientizare a reîntoarcerii motocicliștilor în trafic, organizată chiar înainte de “Sfânta zi a Floriilor”. Spre surprinderea tutuor, comunitatea moto nu este deloc indignată – “Dacă n-ar fi fost 1 aprilie, probabil că ne-am fi supărat și-am fi blocat orașul într-un marș de prostest. Altfel, le urăm tuturor, motocicliști și șoferi, staniști și creștini, huligani și bibliotecari, o primăvară senină și un sezon moto fără vânătăi”, ne-a declarat, în exclusivitate, Romeo Barbălungă, președintele “Comunității Motocicliștilor din România 1903”.

Acest text este o glumă de 01 aprilie și trebuie tratat ca atare. 

O recomandare mai serioasă:

Cum a fost pe Drumul Morții în Bolivia. Imagini incredibile din Salar de Uyunui – Filmul

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

7 Comments

 1. Mortu says:

  Hahaha buna asta !!! Păcăleala :))

 2. Daniel says:

  Mare atenție la astfel de păcăleli, s-ar putea chiar sa le dați idei. ✌️

 3. Stefan says:

  Cam nesarata gluma.

 4. Whatever says:

  Si iata ca am fost pacalita de 1 aprilie! :)))

 5. Biacsi Zoltan says:

  Ceau, apropo de glume. Mi-am achizitionat in iarna un Suzuki VZR 1800 si as vrea sa imi montez placuta se inmatriculare lateral. Intrebarea mea este : oare cate amenzi imi voi lua?

 6. Biacsi Zoltan says:

  Merci. Eu am sa le montez normal ,, vizibil pe orizontala” si ….. Om mai vedea , cum zice orbul…
  Asfalt uscat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.