Sistem automat de ungere a lanțului. Folosiți? (P)
02/04/2018
Moto Guzzi V9 Bobber. Arată cool, dar cât e de utilă? – Test
05/04/2018

Off-Road la 4.500 m in Peru. Unul dintre cele mai locuri de dat cu motorul

VIDEO. O tură prin Canionul Cotahuasi și pe la cascada Sipia. Drumul de pietriș urcă până la 4.500 de metri, iar priveliștea e nemaipomenite. “Mi s-au cam înmuiat picioarele când am ajuns la cascada aia”, chiar dacă nu se vede așa pe cameră, îmi povestește George, unul dintre tovarășii de tură din America de Sud. 

Cum a fost: eu cu Daniel am plecat spre Nazca și Lima, iar George a ales să explodeze zona montană din sudul țării. Motivul era simplu: mai văzuse acele locuri și nu voia să bată 1.000 de km de deșert, plus drumul de întoarcere. Așadar, ne-am strâns mâinile, ne-am urat baftă și ne-am scris pe watsapp pentru tot restul turei.

În timp ce noi ne aflam în Nord și vă povesteam ce vedem, George avea parte de niște zile de pomină: ba singur prin canioane, ba prin zăpadă la 4.000 de metri căutând adăpost la localnici, ba cu o friptură de alpaca în farfurie. Un episod notabil a fost drumul prin Canionul Cotahuasi – pe care-l puteți vedea în filmul de mai jos, cu personajul nostru în prim-plan.

Mai multe despre tovarășii de călătorie din America de Sud.



Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.