2017 BMW S 1000 RR Long Term Test: Unboxing
08/03/2017
Honda Africa Twin Rally intră în luptă. Iată prețurile
09/03/2017

Noul Triumph Street Triple, disponibil în România. Iată prețurile

Legendarul naked britanic a fost complet reconstruit și lansat într-o nouă variantă. Iar acum a ajuns în România. 

Triumph Street Triple 2017 va fi disponibil în trei variante: Street Triple S (entry level), Street Triple R (versiune intermediară) și Street Triple RS (vârf de gamă). Noi așteptăm cu nerăbdare să-l testăm pentru că se anunță a fi unul dintre cele mai reușite naked-uri de pe piață. Dar până ni-l vor oferi cei de la Motoboom, n-avem decât să ne uităm la configurații și la prețuri.

Varianta de bază – Street Triple 765 S vine cu 111 cp la 11,250 cmc, furcă Showa non-ajustabillă și etrieri Nissin cu 2 pistonașe. Accelerația ride-by-wire este standard și are două moduri de mers – Road și Rain.

Varianta intermediară – Street Triple R – este recomandarea noastră. 116 cp, etrieri Brembo M4.32, ABS decuplabil, display TFT full-color, modurs de mers Road, Rain, Sport, Custom, furcă ajustabilă, slippery clutch. Este o variantă ce valorifică mai bine potențialul motorului ce trei cilindri în linie.

Dacă vrei să ai cel mai cel Street Triple – adică un RS – trebuie să mai pui încă 1,200 de euro. Vei primi în plus amortizor spate Ohlins, 121 cp, frâne Brembo M50, mod de mers Track, quickshifter, și sigla RS pe carene.

Motorul de 765 cmc, cu trei cilindri în linie, constituie baza pentru propulsoarele clasei Moto2, începând cu 2019. Dar până atunci își va duce luptele pe stradă.

Noul Street Triple, în toate versiunile sale, este deja disponibil la Motoboom (mai multe detalii, pe site). Iată prețurile:

Street Triple S – 8.790 euro

Street Triple R – 10.290 euro

Street Triple RS – 11.490 euroCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.