Suzuki GSX250R – Prima tură
23/05/2018
BMW Concept 9cento. Arată fantastic și ne pregătește pentru F900XR
27/05/2018

Ne vedem la Iubim2Roți 2018: 25-27 mai, club Quantic

Gata, mâine începe Iubim2Roți. Pentru noi, festivalul ăsta e unul special. Pentru că a început odată cu PeMotoare, pentru că niciodată nu vezi în București atâția motocicliști la un loc, pentru că băieții de la Free Riders – organizatorii – sunt niște oameni cumsecade, pentru că-n grădina de la Quantic te simți de parc-ai fi plecat din oraș. 

Ce-i cu Iubim2Roți? E un festival de motociclete și muzică rock. Stop. E un festival de motociclete și muzică, pentru că anul ăsta mai apar nume și din alte sfere. Trei zile, în aer liber, cu motociclete, biciclete și cam tot ce mișcă pe două roți. De altfel, evenimentul ăsta a pornit de la ideea că avem nevoie de două roți ca de aer. De fapt, avem nevoie de două roți ca să mai avem aer în Bucureștiul ăsta plin.

Ca orice festival de bikeri care se respectă, sâmbătă are loc și o paradă care anul ăsta sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire. Întâlnirea e în parcarea din fața Gării Băneasa (Fântâna Miorița) începând cu ora 11.00, apoi la ora 13.00 se pleacă cu drapele tricolore pe traseul: Fântâna Miorița – Piața Presei Libere – Bd Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Bd Regina Elisabeta – Pod Operă – Splaiul Independenței – Șos Grozăvești – Club Quantic.

Și-acum să revenim la muzică. Line-up-ul e mai jos. Apropo, știați că Florin Țibu (Bucovina – headlinerul primei zi) e în echipa Riders? Pentru că atunci când nu cântă, scrie despre motociclete – este un biker pasionat.

Vor urca pe scenele festivalului:

Vineri – 25 Mai:
#scenaTullamoreDEW : Bucovina, Dirty Shirt, Bucium
#scenaAlexander : Ska-nk, Relative

Sambata – 26 Mai:
#scenaTullamoreDEW : Cargo, ZOB, Revolver, CrossFinger, Bodark,Jack of all trades
#scenaAlexander : Mihai Margineanu + more TBA

Duminica – 27 Mai:
#scenaTullamoreDEW : Trooper, Altar, Sanctuar, Fara Vise, Semne
#scenaAlexander : C.I.A., Nimeni Altu’

Bilete pe Ambilet.ro și pe iabilet.ro. Azi (Joi) e ultima zi de presale (30 lei zi/ 60 lei abonamentul), mâine le găsiți la intrare (40 lei – zi, 80 lei abonamentul).Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.