Cumperi motor nou? Pune bani deoparte pentru evacuare
08/12/2017
Pregătim o nouă aventură. Cum filmăm
11/12/2017

Moshocicliștii se întorc. KM de zâmbete și concert umanitar

Moshocicliștii sunt consecvenți. Scriem despre ei încă de când a apărut PeMotoare, iar faptul că anul acesta pe afișul evenimentului scrie “Moshocicliștii 10”, înseamnă mult. Mai e puțin până ce campania caritabilă din acest an e gata, pentru că mai e puțin până vine Moș Crăciun. Iar anul acesta lucrurile sunt diferite. 

La fel ca până acum, îi găsești pe Moshocicliși în Cișmigiu. Dar de data asta fiecare copil trebuie să aibă Moș Crăciunul lui. Pentru că semnificația se pierde atunci când apar grupuri de oameni cu cadouri. Așadar, anul acesta au publicat o listă cu copiii fără părinți și fără un Moș Crăciun ce vor fi ajutați și cu vârstele acestora, cu mărimea la încălțăminte și la hanie, alături de o listă cu articole necesare lor. Mai multe detalii despre articole și condiții, pe pagina de Facebook.

Cu 16 ore înainte de scrierea acestui articol, Moshocicliștii mai aveau nevoie de Moși Crăciun pentru 15 din 70 de copii. În acest weekend vor fi din nou în Cișmigiu pentru a strânge lucruri, iar pe 13 decembrie are loc un concert caritabil în Quantic cu Semne, Zaibăr și Trooper.

Mai multe detalii, pe pagina lor de Facebook. Linkul către lista cu copii.  

Tot în Quantic, sâmbătă seara (9 Decembrie) – are loc o nouă ediție Mâini pentru mâine, organizată de către Clubul Free Riders.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.