VIDEO Sistemul Bosch Anti-Lowside în acțiune
11/10/2013
Pedrosa a câștigat cursa de la Sepang
13/10/2013

Marquez, pole la Sepang. Rossi, pe doi

Marc Marquez a obținut al patrulea pole position consecutiv în acest sezon MotoGP. Astfel, catalanul va avea cea mai bună poziție pe grila de start și va fi urmat de Rossi și de Crutchlow.

Deși Pedrosa s-a descurcat mai bine în antrenamentele libere, calificările l-au readus pe Marc Marquez pe prima poziție în Malaysia. Cu un Marquez în formă, Pedrosa a obținut doar locul cinci, cu șase zecimi de secundă în urma timpului lui Marquez – 2.00.011. Astfel, acesta este al optulea pole position pentru debutantul MotoGP care se îndreaptă cu pași siguri spre câștigarea titlului.

Imediat în urma lui Marquez se află Valentino Rossi și Cal Crutchlow. Lorenzo, care a câștigat primul titlu de campion la Sepang, în 2010, va pleca de pe patru și va fi urmat de Pedrosa și de Alvaro Bautista. Spaniolul ar putea obține locul șase în clasamentul piloților dacă termină cursa pe primele cinci poziții, având în vedere că Stefan Bradl a fost scos din joc după ce și-a fracturat glezna.

Rândul al treilea vinde cu Bradley Smith, Alex Espargaro și Andreea Iannone.

Rămâne de văzut dacă Marc Marquez va reuși să le facă față piloților mai experimentați, având în vedere că se anunță ploaie, iar tânărul de la Honda merge încet pe ploaie, așa cum am văzut în prima jumătate a cursei de la Le Mans.

Foto: motogp.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.