Cum se construiește o Honda RC213V-S de 180.000 de euro VIDEO
13/01/2016
Lanț, cardan sau curea dințată?
14/01/2016

Mani Gyenes, pe 13 în clasamentul general

Cu doar trei zile înainte de finalul Dakar 2016, Mani Gyenes se află pe locul 13 în clasamentul general. În joc au mai rămas 86 de piloți. 

Pilotul din Satu Mare se află la 3 ore și 12 minute în spatele liderului Price (KTM) și a terminat etapa a 10-a cu al 17-lea timp. Dacă se va menține pe poziția 13 în clasamentul general, Mani va obține cel mai bun rezultat de când particpă la Dakar, după clasarea din 2011, când a terminat pe 17.

“A fost o zi maraton pentru că ieri seară nu am avut asistență tehnică, dar din fericire nu am avut nicio problemă cu motocicleta. Ieri și astăzi am avut două zile foarte grele, cu foarte mult nisip și acum bate foarte tare vântul și nu se poate sta fără ochelari. La începutul probei de astăzi a și plouat, am mers mai încet, nu am avut un ritm foarte bun, dar după alimentare mi-am găsit ritmul și împreună cu alți patru piloți ne-am tot întrecut în ultimii 50 de km. Ne-am distrat foarte bine. Mă bucur că sunt aici, mai sunt trei zile din concurs și sper să ajungem la Rosario cu un rezultat cât se poate de bun”, declara Mani miercuri seara.

Joi urmează cea de-a 11-a etapă din Dakar, cu 712 km dintre care 431 de probă specială.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.