Alternativele de 1 mai. Destinații mai puțin cunoscute, de o frumusețe rară
29/04/2014
O nouă experiență PeMotoare
30/04/2014

„Iubim 2Roţi”: mega-paradă și o motocicletă BMW drept premiu

„Iubim 2Roţi” are loc pe 24 Mai, în Bucureşti, și se anunță a fi cel mai mare eveniment moto al anului. La această ediție, organizatorii așteaptă in jur de 3.000 de motocicliști și 6.000 de bicicliști. Iar unul dintre ei va avea șansa să plece acasă pe o motocicletă BMW F800R.

Update: Biletele pentru tombolă tocmai au fost puse în vânzare. Un astfel de bilet costă 35 de lei și vine la pachet cu un tricou „Iubim 2 Roți“. Biletele pot fi cumpărate de aici. 

Cea mai mare paradă moto din România, stunt show-uri, demonstrații trial, concursuri moto-velo, drive teste şi concertele formaţiilor Paraziţii şi Zdob şi Zdub. Cam astea ar fi ingredientele „Iubim 2Roţi” 2014, ce va avea loc pe 24 mai la Romexpo. Intrarea va fi liberă, iar pe lângă alte premii, participanții vor avea șansa să plece acasă cu o motocicletă BMW F800R și o bicicletă BMW Cruise M-Bike, oferite în cadrul tombolei ”Iubim 2Roți”. Proiectul este organizat de Asociația Moto Free Riders cu sprijinul BMW Motorrad România.

Vezi și: Un nou produs media marca PeMotoare. Primul episod tocmai a fost lansat

Participarea la tombolă se face prin achiziţionarea biletului de tombolă «Iubim 2 Roți «, la fiecare bilet achiziționat se oferă tricoul oficial. Achiziționarea biletelor de tombolă se vor face la punctele de vânzare special pregătite în Bucureşti, anunțate în Regulamentul de tombolă, în luna Mai, sau prin comandă online pe site-ul oficial al evenimentului : www.free-riders.ro ; www.iubim2roti.ro

 

La paradă sunt așteptați aproximativ 3000 de motociclişti şi 6000 de biciclişti, dublu față de anul precedent. Parada se va desfăşura între 10:00 și 14:00, între Parcul Tineretului şi Romexpo, pe traseul B-dul Dimitrie Cantemir – P-ța Unirii – B-dul Ion C. Brătianu – P-ța Universității – B-dul Nicolae Bălcescu – B-dul Gheorghe Magheru – P-ța Romană – B-dul Lascăr Catargiu – P-ța Victoriei – B-dul Aviatorilor – P-ța Charles de Gaulle – B-dul Mareșal Constantin Prezan – Arcul de Triumf – B-dul Dimitrie Kiseleff – P-ța Presei Libere – B-dul Mărășeti – P-ța Montreal – B-dul Expoziției – Romexpo.

I2R_2014_ciuc2

La Romexpo, unde intrarea este liberă, atmosfera va fi încinsă de show-ul pregătit de Narcis Roca. Cu o experienţă de mulţi ani în Campionatele Mondiale de Stuntriding, unde a reuşit mai multe clasări pe podium, acesta promite demonstraţii pe faimoasa motocicletă BMW F800R, dar şi pe biciclete şi quad-uri. Narcis Roca îl va înlocui pe Chris Peiffer, anunţat iniţial pentru eveniment, dar care, din păcate, a trebuit să anuleze participarea datorită unor probleme de sănătate.

Mesajul transmis de organizatori? Participanţii la trafic pe două roţi reduc aglomeraţia şi poluarea din oraşe, și aduc un element nou ce trebuie tratat cu atenţie. Evenimentul „Iubim 2Roţi” îşi propune, în egală măsură, încurajarea utilizării vehiculelor pe două roți ca o soluție alternativă față de aglomerația urbană şi creşterea siguranţei rutiere prin responsabilitate. Alături de susţinerea Primăriei Capitalei, a Brigăzii Rutiere București şi a partenerilor de tradiţie RockFM și BMW Motorrad, „Iubim 2Roţi” se bucură în acest an de patronajul Alteţei Sale, Prinţul Paul de România şi Alteţa Sa, Prinţesa Lia, ca semn de apreciere a rolului pe care acest eveniment îl are în ceea ce priveşte siguranţa în trafic.

„Dorim să promovăm siguranţa şi respectul în trafic. Deoarece preocuparea noastră principală este ca parada să interfereze cât mai puţin cu buna desfăşurare a circulaţiei din Bucureşti, ne bazăm pe sprijinul şi coordonarea Poliţiei Rutiere, dar şi pe un comportament exemplar al participanţilor la paradă. Cu toate că anul trecut am avut o participare record, am reuşit să nu deranjăm traficul din capitală. Acest lucru vorbeşte de la sine despre demersul nostru”, a explicat Florin – Cosmin Anton, din partea Asociației Moto Free Riders.

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. Seba spune:

    Pai si unde ar trebui sa fie magazinul virtual din care sa comandam tricouri? Nu gasesc pe niciunul dintre cele doua site-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.