Triumph Street Triple RX. Roadster cu aer Daytona
22/10/2014
Yamaha WR450F Rally Racer. Cu 13.500 de euro ai motor de Dakar
23/10/2014

Husqvarna lansează o motocicletă de stradă

Husqvarana va prezenta la Milano o motocicletă nouă, de stradă, propulsată de un monocilindru de capacitate mare. Asta pe lângă alte două concepte. Tot de stradă.

Cel puțin așa spune comunicatul de presă emis de Husqvarna, brand deținut de KTM. Se vorbește acolo despre motorsportul stradal, despre valorile brandului, caracteristici premium și „tendințe suedeze în ceea ce privește designul funcțional“. Sperăm că nu este vorba de o colaborare cu Ikea…

În fine, dincolo de poveștile-teasing din care nu înțelegi nimic, noua Husqvarna ar putea fi o variantă omenească a prototipului Husqvarna 701, prezentat anul trecut la EICMA. Atunci, se vorbea de o linie de design pe care producătorul o va folosi la toate modelele de stradă.

Prototipul Husqarna 701 avea un monocilindrul KTM de 690 cmc, dar setat să dezvolte 75 cp. Cadrul de tip Trellis era din oțel, iar suspensiile purtau semnătura WP.

Deci e foarte probabil ca acesta să fie modelul anunțat de Husqvarna. Cât despre celelalte două concepte, nu știm prea multe, dar e cert că vor fi tot de stradă.

Husqvarna-701-Prototype-2Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.