Kawasaki pregătește un model retro: Z900RS
12/09/2017
Yamaha a lansat X-Max 125. Cel mai mic Max
13/09/2017

Honda pregătește ceva Mare. Să fie noul Gold Wing?
Honda tocmai a pornit o nouă campanie de marketing pe piața din America – What Lies Beyod – o serie de cinci filme concepute să agite apele pentru lansarea globală a “unui model important” – ca să-i cităm pe Honda. 

A trecut ceva vreme de la ultimul update Gold Wing – mândria celor de la Honda – un nume clasic, cu greutate. Drept pentru care în ultima vreme au existat tot felul de zvonuri referitoare la schimbarea de generație. Iar acum, odată cu această campanie de marketing ce prefigurează “un model important” suntem din nou liberi să speculăm.

Iar argumentele ar fi următoarele: 1. campania a fost pornită pe piața din America. 2. e despre ceva important. 3. e inspirațională. Da, și noi credem c-ar putea fi vorba despre Gold Wing și nu despre noua Honda Cub.

Mai clară, însă, e data la care vom afla despre ce e vorba: 27 octombrie 2017. Până atunci, nu ne rămâne decât să urmărim episoadele Honda – publicate aici – și să speculăm. Apropo, nu vi se pare că această campanie aduce puțin cu celebra “You meet the nicest people on a Honda?”Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.