Yamaha Niken – De data asta nu e doar un concept
25/10/2017
Honda PCX Electric și Hibrid. De ce e importantă apariția celor două scutere
01/11/2017

Neo Sports Cafe – Roadsterul Honda pe care-l așteaptă toată lumea

Honda s-a trezit. După câțiva ani în care ne-a prezentat niște versiuni mai mult practice și cuminți decât incitante, încep să apară modelele curajoase. De care era foarte mare nevoie, mai ales că motocicletele Honda din anume segmente au îmbătrânit.

Am avut Africa Twin, X-Adv, noul Gold Wing. Și se pare că lucrurile nu se opresc aici. Honda a prezentat la Tokyo conceptul Neo Sports Cafe, ce prefigurează un naked dinamic de 1.000 cmc, cu ușoare influențe retro.

Este departe de modelele pur clasice, cum ar fi CB1100 și intră în zona deja atacată de Husqvarna cu Vitpilen și Svartpilen. Un lucru e clar – arată foarte bine și sperăm ca varianta finală să nu difere foarte mult de acest concept.

Propulsorul este un patru în linie, posibil o versiune îmbunătățită a motorului de pe CB1000 și presupunem că va lupta cu modele precum Z1000 de la Kawasaki și GSX-S 1000 de la Suzuki – undeva in zona 140 de cai putere, dar va aduce un plus de stil.

N-avem date concrete despre intrarea pe piață, dar dacă așa vor arăta naked-urile Honda de aici înainte, avem toate motivele să fim nerăbdători.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.