Mani Gyenes, pe 15 în cea mai grea speciala din Dakar 2017
13/01/2017
Sunderland câștigă Dakar 2017. Gyenes, pe 17
14/01/2017

Great Caucasus Ride – Noi orizonturi
Am re-montat Aventura din Caucaz și suntem foarte mândri. 

Întotdeauna, la PeMotoare am făcut ce ne-a plăcut. A fost cel mai important filtru editorial – orice material trebuia să îndeplinească această condiție. Să ne placă, în primul rând, nouă. Doar așa puteam face această muncă cu pasiune. Aceasta este explicația subtitlului de mai sus.

Zilele trecute am deschis cutia cu bruturi din Great Caucasus Ride – o călătorie de 8.500 km pe care-am făcut-o vara trecută.

Am intrat în studio-ul de înregistrări DriveMag Riders, am lipit cadru cu cadru și din forja lui Adi Popescu (editor video), a ieșit filmul de mai jos. Urmărește-l în full-screen sau direct pe YouTube. 

De ce e în engleză? Pentru că vrem să ajungă la cât mai multă lume și pentru că a intrat pe canalul de video DriveMag Riders, echipă înfrățită cu PeMotoare.

Le mulțumim celor de la KMG International pentru că au făcut posibil acest proiect. Great Caucasus Ride a însemnat o călătorie prin Moldova, Bulgaria, Turcia și Georgia, țări în care KMG International, proprietarul brandului Rompetrol defășoară operațiuni.

În toate aceste țări, mai puțin Turcia, am alimentat cu Efix.

Episodul din Georgia va rămâne întotdeauna preferatul nostru și, alături de aventura din Kazahstan – 550 Khanate Ride, va fi în acel sertar prețios cu amintiri pe care-l voi păstra întotdeauna aproape.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

1 Comment

  1. George says:

    Stalin, Churchill si Roosvelt au băut (drunk) acest vin. Mă îndoiesc că o mai pot face în prezent. (drink). În fine, cap – coadă senzația e plăcută, filmulețul curge frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.