Despre a călători singur
17/08/2018
Zece despre Rusia. Femei, băutură și borschuri
24/08/2018

Filmul este gata. Urmărește aventura din Siberia – Go East I

Iată prima parte a filmului Go East – călătoria PeMotoare în Siberia, pe BMW F850GS. Am folosit acest titlu pentru că știu c-ați citit deja jurnalul de călătorie.  

Dar pentru cei care ajung aici prima oară, iată despre ce e vorba. Pe 16 iulie am plecat din București cu destinația Magadan (estul îndepărtat al Siberiei, pe malul Mării Ohtsk, unde se termină Pământul – search pe Google Maps). De la Moscova am luat trenul până la Irkutsk pentru că drumul dintre capitala Rusiei și lacul Baikal este aglomerat și plictisitor. Sunt 5.000 de km pe care nu prea are rost să-i faci cu motocicleta. Iar de la Baikal a început adevărata călătorie către Est. Filmul călătoriei – prima parte, în fereastra de mai jos sau direct pe canalul nostru de YouTube, unde puteți găsi și alte aventuri.

Această aventură a fost susținută de BMW Motorrad România și Rompetrol KMG International. Pentru mai multe detalii, și pentru că filmul și cartea pot fi diferite, citește jurnalul de bord. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

 1. Cristian spune:

  Cristian,

  Te-am urmarit cu atentie si am citit pe nerasuflate fiecare episod. Prima grija dimineata la cafea era „sa vad ce a mai facut Predoi”
  Ai talent la scris, ai capacitatea de a „duce” cititorul cu tine, acolo unde esti. Pe scurt: Start writing the damn book ! 🙂

  Te salut cu respect,

  Un fan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.