Akrapovič Full Moon Custom – Răsărit de lună plină
21/09/2016
Noua Honda CBR1000RR 2017 va fi prezentată la Intermot
22/09/2016

Distinguished Gentleman’s Ride 2016. Duminică, în București
Lustruiți-vă motoarele, scoateți sacoul și mănușile de piele retro și pregătiți-vă pentru cel mai elegant eveniment moto al anului: Distinguished Gentleman’s Ride. Duminică, 25 septembrie, București. 

Prima ediție Distinguished Gentleman’s Ride a avut loc în 2012, la inițiativa unui australian, Mark Hawwa, care s-a inspirat dintr-o fotografie în care Don Draper (Mad Men) apărea în costum elegant, pe o motocicletă clasică.

Evenimentul are și o componentă caritabilă – strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului de prostată. Dacă anul trecut s-au strâns, în total, 3 milioane de dolari, ținta pentru anul acesta este de 5 milioane de dolari. Totodată, în 2016 se vor strânge fonduri și pentru lupta împotriva bolilor mintale.

Anul acesta este al treilea în care DGR se desfășoară, simultan, și în România. Bucureștiul va fi unul dintre cele 500 de orașe care și-au anunțat participarea.  Distinguished Gentleman’s Ride este susținută de Triumph și Zenith. Parada va fi deschisă de noul Bonneville T120, pus la dispoziție de Motoboom.

Și, ca să nu se transforme într-un fel de ice-bucket challenge și să rămână un eveniment de nișă, pentru participarea la DGR există câteva reguli simple. dgr-motociclete

În primul rând, trebuie să te înscrii pe site-ul  evenimentului – http://www.gentlemansride.com – unde donezi și îți lași adresa de mail. Ulterior, vei primi pe mail detaliile evenimentului de duminică: program, locul de începere, etc.

În al doilea rând, dacă vrei să participi trebuie să ai motocicleta potrivită: retro, neo-retro, custom, motociclete cu ataș, scutere retro. Și, desigur, costumul de Gentleman.

 

Reprezentantul PeMotoare/DriveMag Riders la Distinguished Gentleman’s Ride va merge pe o Kawasaki BJ250 custom.

Foto: Radu FugarescuCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.