BMW R nineT vs. Scrambler vs. Racer – Test Comparativ
09/06/2017
Noua Multistrada Enduro Pro. Rival pentru GS Rallye
21/06/2017

Despre activități de băiețeală
Hai, ieșim la o bere? Nu, hai prin Turcia

Cunosc patru băieți (foto) care se plimbă cu motorul. Nimic deosebit. Doar că o fac într-un fel care te face și pe tine să-ți suni gașca de prieteni și să plecați ba prin Europa, ba spre Bizanț, ba pe unde arată harta. 

Și-au găsit și nume: Motosketeers. Anul trecut au făcut o călătorie la Capul Nord, iar fix în acest moment au ajuns în Cappadocia. Având în vedere câți de-ai noștri pleacă anul ăsta în Siberia, Mongolia, Stanuri și te mai miri pe unde, n-ai zice că e mare scofală. Și nu e. Dar e genul de tură pe care trebuie s-o faci cu prietenii, măcar o dată pe an. Sau dacă nu te lasă nevasta, măcar la doi ani. Urmărește-i pe pagina lor de Facebook și te vei convinge.

Sunt lucruri care doar pe drum se întâmplă, glume pe care le ții minte toată viața, te alegi cu cel puțin o mahmureală serioasă și întărești legături care trebuie să dureze până când vei schimba motorul cu un baston și berea cu ceai de mușețel.

Probabil că și peste 50 de ani – dacă prind -, oricât de avariat aș fi, o să țin minte tura pe care-am făcut-o cu prietenii mei în Maroc. Ți le-aș spune și ție, dar sunt lucuri care nu se povestesc pe net, ci la un vin, după tură. Nu-ți imagina că ar fi cine știe ce. Acele nimicuri prețioase care-ți fac viața frumoasă. Lucruri de care râzi încă vreo 5 ani și parcă o faci din ce în ce mai tare.

Nu mai sta deoparte. Fă cu prietenii un grup pe watsapp, ia-ți un concediu și construiește amintiri. E singurul lucru de preț care-ți va rămâne. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.