Erik Buell 119RX, gata să iasă la lumină
12/08/2013
Un nou drum peste munți: Bușteni-Valea Doftanei
12/08/2013

Ce mai poți face din argint? Motociclete
După motocicleta din aur, construită de un renumit atelier din Turcia, indienii contra-atacă și lansează motocicleta din argint.

Indienii au găsit soluția pentru cei cărora li se pare că nu pot „impresiona“ destul cu un SUV alb și 10 lanțuri de aur puse la gât. Pentru un plus de opulență, aceștia pot alege motocicleta din argint, care costă 81.000 de dolari.

Este construită de Silver Emporium India, companie specializată în lucrări din argint, care a luat un monocilindru ce pare să provină de la Royal Enfield 350 și a construit în jurul lui o motocicletă care sclipește și când e beznă afară.

„Fiecare motocicletă poate fi modificată în funcție de cerințele clientului. Echipa noastră de la Silver Emporium petrece o mulțime de timp pentru a înțelege cerințele clienților cu mulți bani, care ne ajută să creăm aceste opere de artă“, spune Raul Mehta, managerul Silver Emporium.

Motocicleta din imagine costă 81.000 de dolari, dar prețul poate varia în funcție de lucrarea comandată de client. Desigur, doar componentele precum eșapamentul, ghidonul sau rezervorul sunt făcute din argint. Motorul a fost lăsat la o parte.

Tot din metale prețioase, dar cu mai mult stil, este construită cea mai scumpă motocicletă din lume. Are 315 kg, este din aur și are sculptat pe rezervor chipul creaturii mitologice Medusa. Mai multe detalii, aici.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

1 Comment

  1. […] turc a construit, cu ceva mai mult aur, cea mai scumpă motocicletă din lume. Ba chiar există și motocicleta din argint. Așadar, metalele prețioase nu mai stau demult doar la gâtul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.