Cum să NU fii păcălit la cumpărarea unei motociclete second hand
15/01/2015
VIDEO BMW S 1000 RR 2015 vs. S 1000 RR 2014. Dyno & top speed
15/01/2015

Casey Stoner și-a prelungit contractul cu Honda

HRC a anunțat astăzi că fostul campion mondial va continua colaborarea cu Honda, tot din postura de pilot de teste. Prima ieșire pe circuit va avea loc la sfârșitul aceste luni cu ocazia evenimentului de la Sepang.

Casey Stoner nu va reveni nici în acest an pentru a participa la curse, ci tot ca pilot de teste. În perioada 29-31 ianuarie el se va afla pe pista de la Sepang unde va încerca să aducă îmbunătățiri motocicletei Honda RC213V. După prezența pe circuitul din Malaysia va urma și o altă sesiune de probe, însă data și locul nu au fost anunțate.

Australianul născut în 1985, campion mondial în 2007 și 2011 a fost considerat de mulți comentatori și de piloți din MotoGP drept cel mai rapid și mai talentat pilot care a concurat vreodată. În 2012 el a anunțat că se retrage din Grand Prix pentru că nu mai simte bucuria de a participa.

Casey a declarat astăzi: “După ce am luat o lungă pauză, am găsit acum câteva luni că este foarte reconfortant să călăresc! După relaxarea de sărbători sunt fericit să vă anunț că am vorbit cu Nakamoto san (HRC Executive Vice President, n.r.) și am ajuns la o înțelegere în ceea ce privește colaborarea noastră.”

casey stoner

Prima cursă din sezonul 2015 va avea loc pe 29 martie, la Losail, în Qatar.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.