Rossi și-a rupt piciorul la antrenamente
01/09/2017
Yamaha Tricity 155. O săptămână prin București
02/09/2017

Așa se folosește o motocicletă adventure. Filmul GS TT 2017
Sunt prea mari. Sunt prea grele. Sunt prea scumpe. Da, alte obiecții? Desigur că o motocicletă enduro ar zbura prin locurile unde niște vaci obeze de-abia se mișcă. Dar asta nu înseamnă că nu te poți distra. Ba, dimpotrivă. 

Tocmai am revenit de la RideX GS TT – cea mai frumoasă experiență moto pe care-am trăit-o în România. Pentru cei nefamiliarizati, GS Transilvania Tour se află deja la a doua ediție și prespune parcurgerea a 1,200 de km prin Transilvania, dintre care jumătate sunt pe off-road. Off-road, adică drumuri neasfaltate, nu enduro.

Evenimentul este pe cale să devină o tradiție, organizatorii confirmând deja datele pentru ediția de anul viitor – 21-26 august 2018. Înscrierile se fac pe site-ul RideX.

Cât e de greu? Țin să fac precizări legate de gradul de dificultate pentru că am selectat destul de multe căzături la montajul filmului de mai jos. Nu e foarte greu, dar e destul de solicitant cât să te țină în priză. Sunt oameni care au terminat această ediție aflându-se la prima ieșire în off-road. Deci, dacă mergi cu grijă e foarte posibil să termini turul fără să pui motocicleta pe-o parte.

Ceea ce nu se poate spune și despre noi. Urmăriți filmul de mai jos și veți vedea despre ce e vorba.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.