Am găsit un cel mai frumos loc de pe Pământ
01/08/2017
Africa Twin vs. R1200GS – Test Special în Muntenegru
17/08/2017

Am folosit Motul Insect Remover. Iată cum mi s-a părut
O spun de la bun început. Nu-s fanul soluțiilor de curățare dedicate. Nu țin motocicleta țiplă, o spăl când îmi amintesc. Și nu-mi place să iau lucruri “în plus”. Prefer să folosesc ce găsesc pe drum și car cât mai puține după mine. 

Așadar, n-am simțit niciodată nevoia unui “insect remover” și m-am auto-servit cu ce găseam la benzinării – adică găleata cu detergent/apă chioară de lângă pompă. O soluție la îndemână, dar nu neapărată plăcută când apa devine jegoasă și se prelinge pe botul motocicletei. Astfel, în ultima tură am luat un Motul Insect Remover – și nu regret.

Costă în jur de 20 de lei și nu știu cât ține pentru că nu l-am terminat. Revin cu update. Dar ce știu e că face treaba care e scrisă pe ambalaj – dă jos muștele lipite pe far și pe parbriz. Și o face așa de bine, curat și elegant că nu mă voi întoarce la găleata de la benzinărie.

Cum funcționează? Faci “fâs-fâs” de două-trei ori, până acoperi suprafața, iei un șervețel și ștergi. Muștele rămân pe șervețel. Fără să fii nevoit să le lași să se “înmoaie” sau să freci insistent. Curat, elegant, rapid. De acum înainte o să rămână în top-case.

În fotografii apare o colecție de muște strânsă în țările baltice.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.